Szúnyogháló

Fix keretes szúnyoghálók ablakokra

Fix keretes, ablakokra szerelhető szúnyoghálókat műanyag és alumínium kerettel is készítünk. Amennyiben még nincs konkrét elképzelése,szakemberünk szívesen segít a megfelelő típus kiválasztásában. A háló antracit szürke, üvegszál alapanyagú, amely a hidegnek, és a tartós erős napsütésnek egyaránt kiválóan ellenáll. Amennyiben a háló külső behatás miatt esetleg megsérül, egyszerűen cserélhető, mivel egy gumigéderrel van rögzítve a keretbe. Felszerelése csavarral, vagy kapcsokkal, pattintós módszerrel történik , ez az ablak típusától függ. Fehér, barna, és többféle faeres színben készítjük, melyről díjmentes helyszíni felmérésünk alkalmával mintákat tudunk mutatni.

Mobil szúnyoghálók ablakokra

Könnyen kezelhető, praktikus szerkezet. Emeleti ablakok esetén, vagy egyszerűen praktikai okokból is kiváló választás lehet. Amikor nincs szükség a használatára, egyszerűen csak felengedi és a lakásból nézve észre sem veszi, hogy fel van szerelve. Alumínium kerettel, tokkal készül, üvegszálas hálóval, és egy rugós szerkezet működteti. Ablakoknál függőleges működtetésű. Fehér, barna és 3 színben faeres tokkal, vagy Ral színre festve is megrendelhető.

Nyíló szúnyogháló ajtó

A szúnyogháló ajtók közül az alumínium, fix kerettel készülő szúnyogháló a legnépszerűbb típus. Alap színei a fehér és a sötétbarna, de többféle faeres színben is elérhető. A háló üvegszálas, és antracit szürke színű, mely tartósan ellenáll a napsütésnek és nem utolsó sorban kiváló optikai hatású. A háló a keretbe egy gumiszalaggal van rögzítve, így sérülése esetén egyszerűen cserélhető. Igény esetén rugdosóval, az alján lemezeléssel, vagy kisállat hálóval is rendelhető.

Mobil szúnyogháló ajtó

Könnyen kezelhető, vízszintesen mozgatható. Praktikus megoldás lehet például kis méretű erkélyajtóknál, ahol nyíló ajtóra nincs lehetőség, vagy csak kényelmetlenül lenne használható. Alumínium tokkal és kerettel készül. Az alsó és felső megvezető sín két oldalt kefével van ellátva, ezek közt fut a háló, így teljesen kizárja a rovarok bejutását. Üvegszálas hálóval készítjük, ami szürkés árnyalatú, és igen jó optikai hatású. Osztott kivitelben kétszárnyú ajtóra is felszerelhető. Fehér, sötétbarna és többféle faeres változatban, vagy RAL színskála alapján is rendelhető.

Szúnyogháló tolóajtó

Két szárnyú, vagy nagy méretű teraszajtóknál kínál praktikus megoldást. A keret alumínium profilból készül, a háló üvegszálas és antracit szürke árnyalatú.  Sérülés esetén a háló könnyedén cserélhető a keretben. Az ajtó alul-felül sínekben mozog  és a beépített görgők segítségével használata nagyon könnyű és egyszerű.  Alap színei a fehér és a sötétbarna, de többféle faeres színben is rendelhető. Abban az esetben is felszerelhető, ha az ajtón már van redőny.

Árajánlat

Simon Tamás E.V.

Adószám: 68869133-1-29
Nyilvántartási szám: 52367591

4264 Nyírábrány, Budaábrányi utca 43.